Hodogram i alati specijaliste medicine rada za procjenu...
Pristup profesionalnim bolestima kože u medicini rada
za zdravstvene preglede zaposlenih
Vježbe za radnike izložene statičkim   i dinamičkim opterećenjima trupa
Kontakt
Događanja


32. International Congress on Occupational Health

Opcija za potvrdu aranžmana: 15.01.2018
Više na www.icoh2018.org

icoh 2018
Dublin - Irska
 Zrakoplovom | Trajanje putovanja: 5 dana/4 noći | Najmanji broj putnika: 15

 1. dan | Zagreb – Frankfurt – Dublin
  Sastanak putnika 90 minuta prije polijetanja zrakoplova u zračnoj luci u Zagrebu. Polet zrakoplova za Frankfurt je u 07:10 sati s predviđenim slijetanjem u 08:40 sati. Nastavak putovanja u 10:25 sati te predviđeno slijetanje u Dublin je u 11:30 sati. Po dolasku, transfer u hotel. Poslije podne, odlazak s pratiteljem putovanja na šetnju gradu i upoznavanje s irskom prijestolnicom. Slobodno. Noćenje.

 2. dan | Dublin
  Nakon doručka, odlazak na poludnevni razgled grada. autobusom i pješice s pratiteljem putovanja: Katedrala sv. Patrika gdje je živio i radio svećenik i poznati pisac »Guliverovih putovanja« Jonathan Swift – Trinity College – Grafton i O'Connell Street – gradska vijećnica – Guinness storehouse pivovara. Poslije podne, zajednički odlazak na otvorenje kongresa ICOH 2018. Povratak u hotel. Poslije podne, zajednički odlazak na otvorenje kongresa ICOH 2018. Povratak u hotel noćenje. Navečer predlažemo individualni odlazak do poznate četvrti irskih pubova Temple Bar u središtu Dublina. Povratak u hotel, noćenje.

 3. dan | Dublin
  Dan za sudjelovanje na kongresu ili dan za vlastito otkrivanje grada. Dublin je izvrstan grad za fotografiranje i šetnju. Svakako prošetajte središnjim trgovima i ulicama, posjetite neki od brojnih besplatnih muzeja poput Nacionalne galerije. U Dublinu ćete svakako moći uživati i u kulinarskim blagodatima koje se sastoje od brojnih ribljih jela i specijaliteta poput lososa, janjetine i sezonskog povrća. Svakako prošećite po izlogu Dublina – čuvenoj ulici Grafton – najljepšoj trgovačkoj ulici. Noćenje.

 4. dan | Dublin – Wicklow
  Nakon doručka, odlazak na cjelodnevni izlet u pokrajinu Wicklow, koju nazivaju »vrt Irske«. Posjet jednom od najvećih i najpoznatijih svjetskih vrtova Powerscourt: izložba statua u grčko-talijanskom stilu, japanski vrtovi... Posjet romantičnom samostanu Glendalough, skrivenom u dolini između visokih hridi, uz jezero, kojeg je u 6. st. sagradio sv. Kevin u »Dolini dva jezera«. Povratak u Dublin. Za večernje sate, predlažemo fakultativni odlazak na tipičnu irsku večeru. Noćenje.

 5. dan | Dublin – Frankfurt – Zagreb
  Doručak. Transfer za zračnu luku. Polet zrakoplova za Frankfurt u 12.15 sati s predviđenim slijetanjem u 15.15. sati. Nastavak putovanja za Zagreb u 18.00 sati. Predviđeno slijetanje u Zagreb je u 19.25 sati.


Cijena aranžmana: 7.540,00 kn

U cijenu aranžmana uključeno je: zrakoplovna karta prema datom itinereru, 4 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu Jurys Inn Parnel Street, transferi prema programu, poludnevni razgled Dublina s lokalnim vodičem, cjelodnevni izlet u Wicklow, pratitelj na putovanju, trošak jamčevine i organizacije putovanja.
Obavezna nadoplata kod uplate: zrakoplovne pristojbe - 845,00 kn
U cijenu aranžmana nije uključeno: nadoplata za jednokrevetnu sobu ( na upit), kotizacija za kongres ( mogućnost uplate ), ulaznice za objekte koji se posjećuju, dodatni obroci i usluge.
Smještaj: Jurys Inn Parnell Street (hotel u centru grada, cca 2,5 km od Kongresnog centra)

Opcija za potvrdu aranžmana: 15.01.2018

Prijave i informacije:
Kompas Zagreb d.d.
Alanka Barišić
tel: 01/4878-756
e-mail: alanka.barisic@kompas.hr

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE, MOGUĆNOS PRODUŽENJA TRAJANJA ARANŽMANA